Fysiotherapie

Behandelingen

Wat kunt u verwachten?

Een behandeling duurt 30 minuten per keer, de intake duurt 45 minuten. Tijdens de intake brengen we in kaart wat uw klachten zijn. Op basis hiervan wordt een behandelplan gemaakt die speciaal op u is afgestemd. De basis voor het behandelplan wordt gevormd door de KNGF richtlijnen. Onze ervaring is: elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. U kunt zonder doorverwijzing naar de fysiotherapeut.

fysiotherapie

De behandelingen

Onze behandelingen bestaan uit uiteenlopende aspecten. Het belangrijkste is dat we de behandeling samen doen, we verwachten van u dat u actief meewerkt door instructies te blijven volgen en de oefeningen te blijven doen. Zoals altijd is communicatie hierbij de sleutel. Indien u goed aangeeft wat u voelt en uitleg vraagt wanneer iets niet duidelijk is, kunnen we tot optimaal resultaat komen.
verzekeringen

Zorgverzekering

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Vraag bij uw verzekering na hoe goed u bent verzekerd.

Het kan zijn dat uw klacht op de ‘lijst van BORST’ staat. Dit houdt in dat u een chronische indicatie kunt krijgen. De eerste 20 behandelingen worden dan uit de aanvullende verzekering gehaald en vanaf de 21 ste behandeling uit het basispakket. Als het uit het basispakket wordt gehaald, gaat het eerst ten koste van uw eigen risico. Mocht u hier vragen over hebben, dan horen wij dat graag.

Wilt u meer informatie of een behandeling inplannen?